Voorjaarsconcert 2019 vindt plaats op 13 april

Wederom in het Margaretha Hardenberg cultuurcentrum!


 

 Zeer succesvol  voorjaarsconcert door popkoor Funism uit Veendam

zaterdag 21 april heeft het 35 koppig koor uit Veendam haar jaarlijks voorjaarsconcert gegeven  in het Margaretha Hardenbergcentrum te Wildervank.

Voor een uitverkochte zaal bracht het koor hun verrassende repertoire ten gehore.

Het koor geleidt door muzikaal multitalent Ninke Ballema bracht met dit repertoire waaronder een aantal nieuwe nummers zoals Perfect van Ed Sheeran en it aint me van Selena Gomez een zeer gevarieerd programma.

Het succesvolle Bohemian Rhapsody van Queen mocht deze avond natuurlijk ook niet ontbreken.

Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij en geef mij nu je angst van Guus Meeuwis viel ook zeer in de smaak bij het enthousiaste publiek.

De nummers die deze avond ten gehore werden gebracht zijn allemaal gearrangeerd door Ninke en allemaal meerstemmig gezongen.

Bij een aantal nummers is de chorografie bedacht door Anne Margreet Drenth.

De afsluiter van deze avond, we are the world viel in deze tumultueuze wereld bijzonder goed in de smaak bij het publiek.

Een staande ovatie viel het koor ten deel.

Dat presentator en actief lid van het koor Hayo Smit halverwege de avond zijn stem deels kwijt raakte mocht de pret niet drukken, hij wist desondanks de avond met gevoel voor humor weer vlotjes aan elkaar te praten.

Het koor kijkt terug op een zeer geslaagde avond met een enthousiast publiek.

De prachtige akoestiek in het Margaretha Hardenberg cultuurcentrum en het immer gastvrij onthaal van het team vrijwilligers o.l.v Harry Hartsema heeft het koor doen besluiten voor hun voorjaarsconcerten hier hun uitvalsbasis te maken.

Voor 2019 heeft het koor dit voorjaarsconcert op zaterdag 13 april geboekt.

Het koor doet 2 juni mee aan vocaal festival Amusing Hengelo alwaar zij door een deskundige jury beoordeeld zullen worden.

Het koor ziet dit met enthousiasme tegemoet.